Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Libertas inženjering

Vukovarska 24, 20 000 Dubrovnik
Telefon: +385 20 356 020
Mobitel: +385 91 356 0200
http://www.libertasinzenjering.hr/hr/

O nama:

Libertas inženjering d.o.o. je tvrtka osnovana 2005. u Dubrovniku. Temeljna zamisao osnivača bila je pružanje sveobuhvatne usluge u poslovanju nekretninama, prvenstveno na području Dubrovačko-neretvanske županije, no zahtjevima naših klijenata već više od desetljeća udovoljavamo i diljem Hrvatske. Nudimo usluge posredovanja u kupoprodaji stanova, kuća, građevinskih i poljoprivrednih zemljišta te poslovnih prostora, pravne usluge, porezno savjetovanje, izvođenje svih građevinsko-obrtničkih radova, izrade troškovnika, stručnu pomoć pri ishodovanju dozvola o građenju, u suradnji s partnerskim arhitektonskim uredima, te usluge vođenja projekata za ulagače.
Razvojem našega poslovanja ukazala se potreba za osnivanjem sestrinske tvrtke istih vlasnika i direktora – Libertas inženjering plus d.o.o. Tvrtka Liberatas inženjering d.o.o. prvenstveno se bavi izvođenjem svih vrsta građevinsko-obrtničkih radova. Od 2009. tvrtka posjeduje licencu Ministarstva kulture Republike Hrvatske za izvođenje građevinskih radova na nepokretnom kulturnom dobru. Od tada izvodi radove na brojnim spomenicima u staroj gradskoj jezgri Dubrovnika, koja je pod zaštitom UNESCO-a, te crkvama, samostanima i ljetnikovcima izvan gradskih zidina, u Cavtatu, na području Konavala i Dubrovačkoga primorja te na Elafitskim otocima i Pelješcu.
Libertas inženjering plus d.o.o. bavi se posredovanjem u prometu nekretnina temeljeći svoje poslovanje na individualiziranom pristupu klijentu te poznavanju i razumijevanju karakteristika lokalnoga tržišta. Direktor tvrtke položio je stručni ispit za posredovanje u prometu nekretnina te je upisan u Imenik agenata, a tvrtka u Registar posrednika u prometu nekretnina Hrvatske gospodarske komore.
Naša je misija odgovorno, pravovremeno, sveobuhvatno i kvalitetno odgovarati na zahtjeve klijenata u poslovima gradnje ili kupoprodaje nekretnina, poštujući najviše standarde poslovanja te pridonoseći razvoju lokalne zajednice.
Vizija je postati vodećim tvrtkama za graditeljstvo i posredovanje u prometu nekretnina na području Hrvatske, prepoznatim po pružanju vrhunskih usluga svojima klijentima.
Naše znanje, iskustvo i težnja izvrsnosti jamac su uspješnosti u Vašoj potrazi za savršenim domom ili izvrsnim ulaganjem.


102 nekretnina u ponudi