Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Agencija KVARNER IMOBILIJE d.o.o. Njivice

Agencija KVARNER IMOBILIJE d.o.o. Njivice licencirana agencija za promet nekretninama
CVJETNI TRG 6, 51512 NJIVICE
Telefon: +385 51 847 074
Fax: +385 51 847 739
https://www.kvarner-imobilije.hr

O nama:

Zovem se Boris Vidović, direktor sam i vlasnik agencije za promet nekretnina Kvarner imobilije d.o.o. sa sjedištem u Njivicama, Cvjetni trg 6. Zajedno sa svojim timom na tržištu posredovanja u prometu nekretnina prisutan sam od 1996. godine i dugi niz godina vodeća smo agencija za posredovanje u prometu nekretnina na otoku Krku i Crikveničko-Vinodolskoj rivijeri gdje posredujemo u kupoprodaji nekretnina na ekskluzivnim lokacijama uz more, luksuznih apartmana, stanova, kuća, elitnih vila, građevinskih zemljišta, objekata poslovne namjene poput hotela, restorana, lokala, turističkih kampova, nautičkih marina te brojnih prilika za ulaganje i investicije.

Ponosni smo na naše dugogodišnje uspješno poslovanje i postignute uspjehe u mnogobrojnim realiziranim poslovima posredovanja u kupoprodaji nekretnina, o čemu svjedoče brojni zadovoljni klijenti koji su posredovanjem moje agencije ostvarili jednu od važnijih odluka u životu, a to je kupnja ili prodaja nekretnine.
Danas mogu reći da raspolažemo s velikim iskustvom u našem poslovanju.
Kontinuirano radimo na usavršavanju agenata kroz mentorstvo starijih članova tima od kojih većina radi u mojoj agenciji duže od 10 godina te sa sigurnošću kažem da su moji agenti vrsni poznavatelji tržišta nekretnina.
Agenti imaju položen stručni ispit za agente posredovanja u prometu nekretnina i upisani su u Imenik agenata pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Standard usluga koje redovito pružamo našim klijentima na najvišoj je razini i ne svodi se samo na klasičnu uslugu posredovanja nego uključuje savjetovanje klijenata (konzalting) s procjenom tržišnih vrijednosti nekretnina kako danas tako i prognozu vrijednosti u bliskoj budućnosti.

Dajemo potpunu uslugu u posredovanju u kupoprodaji nekretnina sve do realizacije kupoprodaje, započevši s upoznavanjem klijenata s trenutačnim stanjem na tržištu nekretnina, razgledavanjem nekretnina, provjere imovinsko-pravnog stanja nekretnina za koje posredujemo, za strane državljanine ishođenje osobnog identifikacijskog broja, zaključenje predugovora odnosno ugovora o kupoprodaji, uknjižbe novog vlasnika u zemljišne knjige, predaje dokumenata na razrez poreza nadležnoj Poreznoj upravi radi reguliranja poreza na promet nekretnina te zaključenja ugovora za isporuku struje i vode na ime novog vlasnika.
U suradnji s našim partnerima možemo Vam omogućiti i rješavanje dodatnih poslova i to: ishođenje akata o građenju, projektiranje objekata, geodetsku izmjeru, građenje objekata, nadzor objekata, ishođenje dozvola za uporabu, izradu etažnog elaborata itd.

U posljednje vrijeme na tržištu se pojavljuje sve veći broj nekretnina koje prodajemo već u početnim fazama gradnje gdje veoma veliki značaj ima naša dugogodišnja poslovna suradnja i povjerljiv odnos s pouzdanim investitorima koji kupcima jamče visoku kvalitetnu gradnje i sigurnu kupnju.

Ja i moj tim svjesni smo da je kupoprodaja nekretnina veoma ozbiljan posao stoga našem poslu svakodnevno pristupamo savjesno i odgovorno uz individualan pristup svakom našem klijentu.
Posebnu pažnju pridajemo pravnoj sigurnosti svih naših klijenata s naglaskom na provjeru imovinsko-pravnog stanja nekretnina za koje posredujemo.

Zadnjih desetak godina osim klijenata iz Hrvatske brojni kupci iz cijele Europe, a najčešće iz Slovenije, Austrije, Njemačke, Rusije, Mađarske, Slovačke, Češke, Švedske i Italije, posredovanjem moje agencije kupili su svoju nekretninu na otoku Krku, našem "Zlatnom otoku" ili na Crikveničko-Vinodolskoj riv


262 nekretnina u ponudi