Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

ISTRA IMMOBILIEN - OBRT ZA POSLOVANJE S NEKRETNINAMA

ISTRA IMMOBILIEN - OBRT ZA POSLOVANJE S NEKRETNINAMA licencirana agencija za promet nekretninama
Trg 1. Istarske brigade 16, 52 100 Pula
Telefon: +385 52 651 080
Mobitel: +385 98 916 1212
http://www.istraimmobilien.com

O nama:

Licencirana Agencija za nekretnine  Istra Immobilien Pula, smještena u Puli, Trg 1. Istarske brigade 16,  upisana u popis agencija potpisnica Pravila poslovanja posrednika u prometu nekretnina, te je upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina u Republici Hrvatskoj temeljem članka 6. st. 2. Zakona o posredovanju u prometu nekretnina (Narodne novine br. 107/07) i čl. 5. Pravilnika o registru posrednika u prometu nekretnina (Narodne novine br. 56/08).

Djelujemo prvenstveno na području Istre. Odrađujemo sve segmente poslovanja nekretninama, od posredovanja u prodaji zemljišta, hotela, kuća, stanova, apartmana  pa sve do najma/zakupa stambenih i poslovnih prostora do osmišljavanja i praćenja građevinskih projekata.

Trenutno  agencija za nekretnine  Istra Immobilien Pula ima u svojoj  ponudi  preko 1000 raznih nekretnina ( apartman, stan,poslovni prostor, kuća ,vila , vila s bazenom, zemljište ),  za čije posredovanje je ovlaštena

Agencija za nekretnine  Istra Immobilien Pula na raspolaganju je klijentima za slijedeće usluge:

najam/prodaja  stana

najam/prodaja apartmana

najam/prodaja kuća

prodaja zemljišta (građevinsko i poljoprivredno)

Zakup/prodaja  poslovnog prostora

Agencija za nekretnine Istra Immobilien Pula nudi i niz korisnih dodatnih besplatnih usluga koje našim klijentima olakšavaju najam, zakup, prodaju ili kupnju stana, kuće ili poslovnog prostora te im omogućuju bolje snalaženje na tržištu nekretnina. Neke od najvažnijih dodatnih usluga za vlasnike su tržišne procjene nekretnina, marketing....

Za klijente koji potražuju stan, kuću ili poslovni prostor za najam ili kupnju prezentiramo ponudu prema njihovim potrebama, organiziramo gledanja nekretnina logičnim rasporedom, dajući pritome mnoštvo informacija o samoj lokaciji, i ukazujemo pažnju na najbolje prilike. Jedan od ciljeva nam je klijentu koji traži stan, kuću ili poslovni prostor za najam ili kupnju olakšati odluku, u isto vrijeme mu štedeći vrijeme.

Ujedno agencija za nekretnine Istra Immobilien Pula im pomaže savjetujući ih u svakom segmentu kupoprodaje nekretnine: od prezentacije nekretnine do primopredaje i uknjižbe vlasništva, uz istraživanja i analize tržišta, procjenu nekretnine, pravne savjete kao i sve potrebne informacije o kupoprodaji nekretnine.

Naša usluga obuhvaća:

- organizaciju razgleda nekretnina,
- prikupljanje sve potrebne dokumentacije potrebne za izvršenje kupoprodaje,
- upis u zemljišne knjige,
- predaja potrebne dokumentacije na poreznu upravu radi razreza poreza na promet nekretnina,
- pravno savjetovanje u svezi kupoprodaje nekretnina.


201 nekretnina u ponudi