Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Extra nekretnine grupa d.o.o.

Extra nekretnine grupa d.o.o. licencirana agencija za promet nekretninama
Zagrebačka 13
10410 Velika Gorica

O nama:

EXTRA NEKRETNINE GRUPA tvrtka je koja za Vas posreduje pri kupnji, prodaji, zamjeni, najmu i zakupu nekretnina. 
Posvećeni smo stalnom unapređenju naših usluga i nastojimo svoje djelatnosti obavljati savjesno, pošteno, profesionalno te u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.  Svi djelatnici EXTRA NEKRETNINE GRUPE imaju položen stručni ispit za agenta posredovanja u prometu nekretnina. Tvrtku pravno zastupa renomirani odvjetnički ured koji našim klijentima jamči sigurnost u prometu nekretnina. 
Konstantno unapređujemo svoj način poslovanja putem edukacija, sudjelovanja na seminarima, forumima i radionicama, sukladno novostima na području poslovanja u prometu nekretnina, trendovima na tržištu i izmjenama i dopunama Zakona. Bogato iskustvo i znanje koristimo kako bismo posao obavili što učinkovitije i kvalitetnije, a time i Vas kao našega klijenta učinili zadovoljnim. 

Naša vizija i ciljevi 

Želimo da naše usluge budu sinonim za sigurnost, kvalitetu i profesionalnost. 

Cilj nam je fokusirati se na potrebe i očekivanja naših klijenata, biti uvažen i poželjan partner te svojim profesionalnim pristupom i iskustvom pružiti najbolju moguću uslugu, uz ljubaznost i partnerski odnos, kako bi Vam kupnja ili prodaja nekretnine bili u što manjoj mjeri opterećenje, a u što većoj zadovoljstvo.

Svojim odgovornim i etičnim pristupom poslovanju te stalnim unapređivanjem poslovanja orijentirani smo na daljnji razvoj i rast tvrtke.