PRIJAVA
Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine Prijava
Najveći specijalizirani oglasnik za nekretnine
Predaj oglas

Extra nekretnine d.o.o.

Extra nekretnine d.o.o. licencirana agencija za promet nekretninama
Slavka Kolara 2a, 10410 Velika Gorica
Telefon: +385 1 625 3333
Mobitel: +385 98 926 9305
http://www.extra-nekretnine.hr/

O nama:

EXTRA NEKRETNINE tvrtka je koja za Vas posreduje pri kupnji, prodaji, zamjeni, najmu i zakupu nekretnina. 
Posvećeni smo stalnom unapređenju naših usluga i nastojimo svoje djelatnosti obavljati savjesno, pošteno, profesionalno te u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.  Svi djelatnici EXTRA NEKRETNINA imaju položen stručni ispit za agenta posredovanja u prometu nekretnina. Tvrtku pravno zastupa renomirani odvjetnički ured koji našim klijentima jamči sigurnost u prometu nekretnina. 
Konstantno unapređujemo svoj način poslovanja putem edukacija, sudjelovanja na seminarima, forumima i radionicama, sukladno novostima na području poslovanja u prometu nekretnina, trendovima na tržištu i izmjenama i dopunama Zakona. Bogato iskustvo i znanje koristimo kako bismo posao obavili što učinkovitije i kvalitetnije, a time i Vas kao našega klijenta učinili zadovoljnim. 

Naša vizija i ciljevi 

Želimo da naše usluge budu sinonim za sigurnost, kvalitetu i profesionalnost. 

Cilj nam je fokusirati se na potrebe i očekivanja naših klijenata, biti uvažen i poželjan partner te svojim profesionalnim pristupom i iskustvom pružiti najbolju moguću uslugu, uz ljubaznost i partnerski odnos, kako bi Vam kupnja ili prodaja nekretnine bili u što manjoj mjeri opterećenje, a u što većoj zadovoljstvo.

Svojim odgovornim i etičnim pristupom poslovanju te stalnim unapređivanjem poslovanja orijentirani smo na daljnji razvoj i rast tvrtke. 

 


153 nekretnina u ponudi