Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Ekspert nekretnine

Ekspert nekretnine licencirana agencija za promet nekretninama
Šegedinova 1, 21 000 Split
Telefon: +385 21 456 344
Mobitel: +385 91 250 0730
http://www.ekspert-nekretnine.com

O nama:

Firma ROZGA d.o.o. ,Trogir, (Ekspert Nekretnine) je osnovana  2006. godine,a sa aktivnim radom je počela 2007 godine. Djelatnost firme je posredovanje pri kupoprodaji nekretnina,pretežito na području Splita, Solina,Kaštela, Trogira, Čiova i okolice,ali po potrebi i zahtjevima naših klijenata i na području cijele Republike Hrvatske.

Firma je upisana u registar licenciranih agencija za posredovanje koji se vodi pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori , te je samim time a i dugogodišnjim iskustvom djelatnika, osposobljena da svim svojim klijentima ponudi maksimalnu i nadasve stručnu i korektnu uslugu kako kod samog kontakta sa klijentima, a kasnije i kod razgledanja nekretnina, procjene,pomoći pri pregovaranju,oglašavanju, tako i kod stručnog savjetovanja oko samog procesa kupoprodaje te pravnog praćenja postupka kupoprodaje do samog kraja u suradnji sa renomiranim odvjetničkim uredom.

Naš cilj je, iza svakog obavljenog posla ostaviti zadovoljne klijente, koji će nam se opet rado vratiti i koji će biti naša najveća reklama.

Kontaktirajte nas,navratite do našeg ureda i jednostavno nas isprobajte.


586 nekretnina u ponudi