Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

DOM EKSPERT d.o.o.

DOM EKSPERT d.o.o. licencirana agencija za promet nekretninama
Varaždinska 111, 10360 Sesvete
Telefon: +385 1 201 3007
Mobitel: +385 98 176 1254
Fax: +385 1 201 3003
http://www.domekspert.hr

O nama:

DOM EKSPERT d.o.o. agencija za poslovanje nekretninama osnovana je 2007. godine, a upisana u Registar posrednika pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori pod brojem 123/2009. Također, u cilju zaštite interesa naših klijenata, potpisnici smo Kodeksa etike posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori čija je ideja obvezati tvrtke koje se bave posredovanjem u prometu nekretnina na korektno poslovanje i poštivanje dobrih poslovnih običaja.
Poslujemo na području Grada Zagreba i okolice, a opseg našeg djelovanja obuhvaća sljedeće:
prodaju i najam stanova,
prodaju i najam kuća,
prodaju zemljišta,
prodaju i zakup poslovnih prostora.

Posredovanje u prometu nekretnina je multidisciplinarna i složena djelatnost. Sastoji se od niza radnji koje iziskuju stručnost iz područja zemljišnoknjižnog prava, oporezivanja nekretnina, građevinsko-tehničke regulative, financijskog sustava, marketinga i poslovnog komuniciranja. To je razlog zbog kojeg redovito ulažemo u svoju edukaciju. Redovito sudjelujemo na seminarima, tečajevima i radionicama koje organizira Hrvatska gospodarska komora.
 
Iza nas je veliki broj uspješno obavljenih posredovanja kod kupovine i prodaje nekretnina. Zadovoljstvo klijenata nam je uvijek na prvom mjestu. Tijekom poslovanja uvidjeli smo da je kao preduvjet za uspješnu suradnju potrebno saslušati kupce, shvatiti kakve nekretnine traže, pokušati se poistovijetiti s njihovim potrebama i mogućnostima. Kao rezultat možemo, Vama kupcima, nuditi filtrirane nekretnine i skratiti Vašu potragu. Osim toga, fleksibilnim radnim vremenom uvijek se nastojimo prilagoditi Vama, kako bismo bili na raspolaganju onda kada klijentima najviše odgovara.
 
Na sva Vaša pitanja rado ćemo odgovoriti, objasnit ćemo Vam sve korake u procesu prodaje/kupovine nekretnine i sigurno ćemo Vas voditi cijelo vrijeme kroz kupoprodaju. Obratite nam se s povjerenjem. Dobrodošli na naše stranice.


206 nekretnina u ponudi