Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Diva d.o.o.

Diva d.o.o. licencirana agencija za promet nekretninama
Matije Gupca 10, 35000 Slavonski Brod
Telefon: +385 35 442 465
Mobitel: +385 98 263 259
http://www.diva-nekretnine.hr/

O nama:

Agencija DIVA je najstarija agencija za promet nekretninama na području Brodsko-posavske županije i sinonim za najbolje na području trgovanja nekretninama. Započela je sa radom početkom 1993.godine.
Naša najbolja reklama su naši zadovolji kupci i partneri.
Odlučili ste se za kupovinu nekretnine, tada je važno da izaberete najbolju agenciju koja će Vas provesti kroz složeni proces kupoprodaje. Kao što si biramo liječnika, stomatologa ili odvjetnika, isto je tako važno odabrati kvalitetnu agenciju za posredovanje u prometu nekretninama.
Agencija DIVA je specijalizirana agencija za posredovanje u prodaju i najmu kuća, stanova, poslovnih prostora, zemljišta…Nudimo Vam stručno savjetovanje i vođenje procesa kupoprodaje nekretnine.
Licencirana smo agencija za posredovanje u prometu nekretnina prema Rješenju Ministarstva gospodarstva, upisana u Registar posrednikapri Hrvatskoj gospodarskoj Komori.
KLASA: UP/I-330-01/14-01/152, URBROJ: 526-05-01-01-01/2-14-4.
Cilj naše Agencije je postizanje najviše kvalitete usluge kupcima i prodavateljima nekretnina.
Kupcima pružamo uslugu cjelokupnog vođenja procesa kupoprodaje od prezentacije nekretnine do upisa nekretnine u zemljišne knjige i porezne prijave.

Mi smo Vaša podrška i pomoć u cjelokupnoj kupoprodaji.
Zalažemo se za red na tržištu nekretninama i u skladu s tim pružamo široki spektar svojih profesionalnih usluga. Angažiranjem naše Agencije uštedjet ćete u financijskom smislu i bit ćete sigurni da će Vaš posao biti odrađen prema svim pravilima struke.

Angažirajući nas možete dobiti slijedeće usluge:

1. Cjelokupna usluga u posredovanju pri kupnji, prodaji i najmu svih vrsta nekretnina
2. Prikupljanje različite dokumentacije: uknjižba prava vlasništva, pravni odnosi, prijave poreza i oslobođenja
3. Legalizacija u suradnji s poslovnim partnerima geodetima i arhitektima
4. Ciljano marketinško oglašavanje nekretnina na hrvatskom i inozemnom tržištu
5. Savjeti pri odabiru financiranja nekretnine
6. Upravljanje najmom/zakupom nekretnina

Svoju stručnost temeljimo na teoretskom znanju, višegodišnje iskustvu, stalnom istraživanju tržišta i praćenju svjetskih trendova u poslu promete nekretninama.

Naša Agencija je specijalizirano mjesto na koje se možete obratiti s bilo kojim upitom koji imate uz vašu nekretninu, neovisno o tome želite li dalje nekretninu prodati ili samo urediti vlasničku dokumentaciju. Možete odabrati jednu ili niz usluga koje su skrojene prema vašim potrebama kako odabirom usluga tako i financiranjem naručenih usluga.

Želite li si olakšati proces kupoprodaje i biti sigurni u kvalitetu odrađenog posla, odabirom Agencije DIVA, odabrali se najbolje i najsigurnija za Vas!


53 nekretnina u ponudi