Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Dalmat Nekretnine

Dalmat Nekretnine licencirana agencija za promet nekretninama
Fra Jerolima Milete 18, 22 000 Šibenik
Telefon: +385 91 222 0976
http://www.dalmatianhome.com/

O nama:

Agencija Dalmat Nekretnine u Šibeniku registrirana je na Trgovačkom sudu 2004. godine. Ishodišna je to točka današnjeg brenda DalmatianHome.com. Prva nekretnina preko Agencije prodana je samo dvadeset dana nakon dobivene dozvole za rad, a godišnji plan prodaja je ostvaren u nepunih šest mjeseci od dana otvaranja.

Od tada je DalmatianHome.com proširio područje djelovanja izvan Šibensko-kninske županije prema srednjoj Dalmaciji (Zadar-Šibenik-Split) te su sklopljeni partnerski odnosi s brojnim renomiranim europskim agencijama u Norveškoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Poljskoj, itd. Rezultat je svega toga preko 500 ostvarenih prodaja u prvih deset godina i barem dvostruko toliko zadovoljnih prodavatelja i kupaca. Trenutačno se na ovoj web-lokaciji nalazi oko 300-400 aktivnih prodajnih oglasa za kuće, apartmane, stambene zgrade i građevinske terene.

Stručni tim koji stoji iza brenda DalmatianHome.com, osim prodaje, svojim klijentima pruža i usluge property managementa (PMC), što uključuje vođenje računa o nekretnini, plaćanje računa, vršenje kućnih popravaka, čišćenje i prozračivanje, a vlasnike po dolasku može čak na stolu dočekati i boca vina.


46 nekretnina u ponudi