Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

COLLEGIUM d.o.o.

COLLEGIUM d.o.o. licencirana agencija za promet nekretninama
Augustina Vivode 22, 52470 Umg
Telefon: +385 52 649 165
Mobitel: +385 91 303 0770
http://collegium-properties.com/hr/

O nama:

COLLEGIUM d.o.o. Umag je licencirana agencija za nekretnine koja je upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori pod registarskim brojem upisa 95/2016. Poslovanje agencije u potpunosti je prilagođeno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.

Agencija za nekretnine COLLEGIUM d.o.o. Umag na raspolaganju je klijentima za usluge posredovanja svih vrsta nekretnina, naročito na području sjeverozapadnog dijela Istre. Agencija posreduje kod prodaje, kupnje, najma i zakupa nekretnina, uvažavajući želje i financijske mogućnosti klijenata. Ured agencije je u Bujama, Digitronska 5.

Vizija agencije je da konstantnim razvojem, usavršavanjem i ulaganjem u vlastiti rad, postane prepoznata i odabrana od strane klijenata kao najpouzdanija, najstručnija i najefikasnija agencija u pružanju usluga posredovanja u prometu nekretnina.

Misija agencije je pružati usluge posredovanja pri kupnji, prodaji, iznajmljivanju i zakupu nekretnina, uspostaviti kvalitetne odnose s klijentima te pridobiti njihovo trajno povjerenje.

Cilj agencije je pronaći najbolje rješenje za svoje klijente koje će u konačnici dovesti do uspješne realizacije povjerenog posla i pridonijeti krajnjem cilju – zadovoljstvu klijenata, te ispunjenju njihovih ali i vlastitih potreba.


54 nekretnina u ponudi