Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Centar nekretnina Zadar d.o.o.

Centar nekretnina Zadar d.o.o. licencirana agencija za promet nekretninama
Zrinsko Frankopanska 4
23000 Zadar

O nama:

Centar nekretnina Zadar d.o.o. je tvrtka za posredovanje u prometu nekretnina. Naš tim čine ovlašteni agenti u posredovanju nekretninama - visoko obrazovani kadar s dugogodišnjim iskustvom na području poslovanja nekretninama, projektiranja i gradnje, ekonomije i poduzetništva, prava te odnosa s javnošću.

Djelujemo kao mali sustav koji surađuje s drugim uredima, agentima, inženjerima i stručnjacima iz različitih djelatnosti, u cilju pronalaska rješenja i postizanja zadanih ciljeva od strane naših klijenata.

Naš ured nudi profesionalnu pomoć pri prodaji, kupnji, najmu nekretnina, te u svim pratećim koracima pri realizaciji kupoprodaje, od samog početka pa do njenog zaključenja. Isto tako, u suradnji s našim poslovnim partnerima pružamo kompletnu i odgovarajuću pravnu pomoć oko pripreme i realizacije navedene dokumentacije, pa sve do i nakon predaje nekretnine novom vlasniku.

Osim primarnog cilja pružanja vrhunskih usluga na već spomenutom polju kupoprodaje i najma/zakupa nekretnina, želimo da, kad se razmišlja o poslovanju s nama da se razmišlja na način dugoročne poslovne veze - u smislu da smo itekako svjesni da svaki dobro odrađen posao generira nove preporuke zadovoljnih klijenata i širi mrežu naših kontakata.

Obratite nam se s punim povjerenjem!