Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

ANIMUS j d.o.o.

ANIMUS j d.o.o. licencirana agencija za promet nekretninama

O nama:

Posredovanjem u prometu nekretnina bavimo se profesionalno i uspješno od 2013.godine.
Poduzeće Animus - Lider Nekretnine, uključile su se u prepoznatljiv brend CENTURY 21, kao najznačajnije i najpoznatije agencije u prometu nekretnina u svijetu, koja posluje od 1971.g. u više od 80 zemalja i više od 8000 franšiznih ureda. Surađujemo sa našim partnerima, javnim bilježnicima, odvjetnicima, javnim službama, klijentima i poslovnim suradnicima, te stvaramo pouzdani tim koji ima zajednički interes uskladiti potrebe i želje kupaca i prodavatelja.
Posebno bi istaknuli dugogodišnju suradnju sa Bankama u RH i Austriji, te spremnost i želju za stručnom pomoći koja je potrebna u rješavanju stambenih kredita.
U složenom postupku kupoprodaje vodimo Vas kroz cijeli proces kupoprodaje ( razgled nekretnine, odabir nekretnine, pregovaranje o cijeni, suradnja s bankama, potrebna dokumentacija, primopredaja nekretnine, itd.) do upisa Vas kao novog vlasnika nekretnine.
Vizija i cilj nam je postati LIDER na tržištu nekretnina u Zadarskoj županiji pa i šire, postići maksimalno zadovoljstvo Kupaca i Prodavatelja, osigurati potpunu transparentnost i sigurnost za sve koji žele kupiti ili prodati nekretninu.


187 nekretnina u ponudi