Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Aedium d.o.o.

Aedium d.o.o. licencirana agencija za promet nekretninama
Vukovarska 9, 20000 Dubrovnik
Telefon: +385 20 311 344
Mobitel: +385 91 411 3442
Fax: +385 20 311 345
http://real-estate-dubrovnik.com

O nama:

Agencija za nekretnine Aedium osnovana 2003. g u Dubrovniku posjeduje veliko iskustvo u posredovanju pri kupoprodaji nekretnina.Aedium svojim klijentima, nudi kompletnu uslugu. Pristupanje poslu je krajnje profesionalno te segmentalno prolazimo s našim klijentom kroz sve faze postupka,od pregovora do zaključivanja ugovora.
Radimo u suradnji sa Odvjetničkim i Javnobilježničkim uredom, te svi naši klijenti imaju potpunu pravnu sigurnost.
Sve nekretnine iz naše ponude imaju urednu dokumentaciju, vlasničke listove. Bezbrižno pretražite našu bazu nekretnina te ako Vam se iz naše ponude nešto svidi slobodno nas kontaktirajte, zatražite dokumentaciju, savijet, ili sl.
Zastupamo domaće i strane fizičke i pravne osobe na domaćem i stranom tržištu te surađujemo sa nekolicinom inozemnih i domaćih Agencija.
Potencijalnim kupcima nekretnina kao i prodavačima nekretnina koji koriste usluge naše Agencije, nudimo pogodnosti koja naše poslovanje čini drugačijim:
Naše usluge su oglašavanje u javnim glasilima, provjere stanja nekretnine u zemljišnim knjigama, zaključivanje kupoprodajnog ugovora, izrada porezne prijave, prebacivanje korisničkih usluga na ime novog vlasnika, te uknjižbu novoga vlasnika u zemljišnim knjigama.
U suradnji s našim partnerima rješavamo i sve administrativno tehničke poslove u svezi nekretnina. 
Takođe nudimo usluge vezane za financije, graditeljstvo kao i pravne usluge. Iz usluga vezanih za financije izdvajamo, računovodstvo - knjigovodstvo, financijsko savjetovanje, dok u graditeljstvu u suradnji s našim partnerima možemo ponuditi usluge projektiranja, građenja, nadzora u graditeljstvu, kao i izradu troškovnika. Registarcija i otvaranje novih trvtki samo jedan je segment ponude pravnih usluga.

Za strane partnere vršimo prevođenje svih potrebnih dokumenata na engleski, njemački, francuski, talijanski i španjolski jezik. 
Za svoje usluge zaračunavamo kodeksom propisanu proviziju.


75 nekretnina u ponudi