Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

EURO-INTERIJERI

A.T.Mimare 3a, 10090 zagreb
Telefon: +385 1 373 4793
Mobitel: +385 91 373 0099
http://www.euro-interijeri.hr/

O nama:

20 godina iskustva u poslovanju nekretninama garancija je da nam se obratite s punim povjerenjem!

Pozivamo sve prodavatelje nekretnina da nam se pridruže i svoje nekretnine prodaju brže, lakše i jednostavnije!!!

Ne možete prodati svoju nekretninu?
Donosimo nekoliko najčeščih razloga zbog kojih ne možete prodati nekretninu:

 • Preokupirani ste drugim obvezama! 
  Današnji životni tempo često je poprilično ubrzan i stresan, i kada tome još dodamo prodaju nekretnine i to one u kojoj još i živimo naše obveze se u najmanju ruku udvostruče. Tako se nerijetko ne stignete javiti na telefonski poziv potencijalnom kupcu jer Vas je nazvao baš u nezgodnom trenutku.  
   
 • Pogrešna prezentacija stana! 
  Prezentacija nekretnine jako je važna prilikom prodaje nekretnine. Fotografije moraju biti jasne, nekretnina mora biti biti pripremljena za prodaju. Uz fotografiju obvezan je i tlocrt nekretnine ukoliko se radi o stanu ili kući, te kopija katastarskog plana ukoliko se radi o zemljištu. 
 • Neadekvatno i nedovoljno oglašavanje!
  Svaka nekretnina ima svog kupca, ali kako pronaći kupca baš za Vašu nekretninu?? 
   
 • Nerealna cijena nekretnine!
  Odrediti cijenu nekretnine jako je teško, pregledavajući razne portale za prodaju nekretnina uočit ćete različite cijene, pa čak i različite cijene za jednu te istu nekretninu. Nerealna cijena odbit će potencijalnoga kupca.

Kako bi izbjegli sve navedene probleme, ostvarili brzu prodaju svoje nekretnine, te postigli zadovoljavajuću cijenu iste ANGAŽIRAJTE PROFESIONALCE DA ODRADE POSAO PRODAJE VAŠE NEKRETNINE ZA VAS!!

Euro-interijeri agencija za nekretnine posluje od travnja 1998. godine. Moto naše agencije je pratiti stanje na tržištu nekretnina, predvidjeti kretanje cijena, ponude, potražnje i sukladno tome djelovati. Naš posao je uskladiti želje i mogućnosti kupca, ponuditi mu adekvatnu nekretninu s jedne strane, a s druge strane prodavatelju pružiti kompletnu uslugu, od procjene tržišne vrijednosti nekretnine, do dovođenja kupca kao i kompletne prave zaštite svih sudionika u poslu, a sve u cilju mnogobrojnih zadovoljnih klijenata. 

Član Registra pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.


54 nekretnina u ponudi