Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

ARX - PRIMUS d.o.o.

ARX - PRIMUS d.o.o. licencirana agencija za promet nekretninama
Joakima Rakovca 7, 52470 Umag
Telefon: +385 52 741 422
Mobitel: +385 91 193 9108
https://arx-primus.hr/

O nama:

Arx - primus d.o.o. je licencirana agencija u prometu nekretnina. U ovome poslu prisutni smo više od 10 godina. U tom razdoblju svojim radom i odnosom prema poslu i klijentima postali smo vodeća agencija u Umagu i Istarskoj županiji.
PRAVA I BRZA INFORMACIJA

Agencija posjeduje veliku bazu nekretnina i to najviše na području grada Umaga i cijele Istarske županije, prvenstveno apartmane uz more, stanove, stare istarske kuće, urbane i kamene vile, građevinska i poljoprivredna zemljišta, poslovne prostore i projekte turističke namjene, tako da se za svakoga potencijalnog kupca može naći željena nekretnina. Da bi ubrzali prodaju nekretnine imamo i bazu potencijalnih kupaca.

Svojim klijentima nudimo usluge:

  • stručnog savjetovanja uz načelo povjerljivosti
  • provjera kompletne dokumentacije
  • prezentiranje i razgledavanje nekretnina
  • u suradnji sa odvjetničkim uredom dajemo potpuno pravnu sigurnost pri kupoprodaji nekretnina (izrada ugovora, uknjižba vlasništva, razrez poreza)
  • nakon same kupoprodaje, za Vas ćemo izvršiti prijepis struje, vode, komunalija... a ostajemo Vam na usluzi za sva Vaša pitanja

Agencija Arx-primus d.o.o. Umag upisana je u Registar posrednika u prometu nekretnina koji vodi HGK. (Rješenje br: UP/I-330-01/08-01/81)

U Imenik agenata posredovanja u prometu nekretnina u RH upisana je Snježana Gospić, VSS, pod brojem 74/2008, kao licencirani agent.

Sukladno Zakonu RH agencija ima Policu osiguranja od odgovornosti.

S nama sigurno do vlastite nekretnine!


225 nekretnina u ponudi