Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

"S & T" Marketing i usluge

Kolombera 75
52470 Umag

O nama:

„S&T Marketing i Usluge" je licencirana agencija koja uspješno posluje od 2000. godine, te svojim predanim radom i profesionalnim odnosom prema poslovnim partnerima i klijentima primjenjuje najviše standarde poslovanja u posredovanju u prometu nekretnina, pružajući najbolju kvalitetu usluge. Osim dugogodišnjim iskustvom, možemo se pohvaliti i velikim brojem zadovoljnih klijenata, pouzdanošću i odgovornošću. Djelujemo na području cijele Istre i nekim dijelovima Primorsko-Goranske županije, nudimo veliki broj nekretnina, od poljoprivrednih i građevinskih zemljišta, do kuća, stanova, ekskluzivnih vila. Kako bi zadovoljili svim profilima kupaca te olakšali stresnu situaciju kupnje ili prodaje nekretnine, nudimo korektne, profesionalne, brze i kvalitetne usluge kao što su odabir adekvatne nekretnine, savjetovanje i uknjižba nekretnine na vlasnikovo ime. Također naše usluge uključuju izradu predugovora i ugovora, uknjižbu nekretnine u zemljišne knjige, prijavu nastanka porezne obveze, svih prijepisa.

Jedna od posebnih usluga koje nudimo je legalizacija bespravno sagrađenih objekata, od ishodovanja sve potrebne dokumentacije, svih akata za gradnju, kao i ishodovanje građevinskih dozvola za nove objekte, uz stručnu podršku ovlaštenih geodeta, arhitekata, građevinaraca.

Od 2013. godine S&T ima i stručan tim ljudi za izvođenje građevinskih radova, od Roh Bau pa do ključ u ruke...

Ako Vam je potrebna pouzdana, diskretna i efikasna pomoć pri kupoprodaji nekretnina,rješavanja potrebne dokumentacije, gradnje...

Odaberite nas i kontaktirajte nas svim danima u tjednu od 09-19h na:

 

e-mail adresu: st.usluge@gmail.com
tel/br: 00385 52 8944543
mob.broj: 00385 95 916 3800

i uvjerite se sami u našu profesionalnost.