Crozilla nekretnine logo
HR  |  DE  |  EN
Korisničko ime:

Lozinka:


Registrirajte se...
Zaboravili ste lozinku?

Gorski kotar, Fužine, adaptirana stara kamena kuća rustikalno ur

51324 Primorsko-goranska : Fužine : Benkovac Fužinski
> Pogledajte sve oglase u mjestu Benkovac Fužinski

Ovaj oglas je neaktivan!
>> Pronađite slične nekretnine na području Fužine
Crozilla ID: 000-010-957
Sobe 4
Površina 150 m2
Cijena 235.000 € ~ 1.764.497 kn
Cijena/m2 1.567 €
Zemljište:
4200 m2
Broj soba:
4
Cijena:
235.000 €
 
1.764.497 kn
Broj kupaonica:
2
Broj spavaćih soba:
4
Ukupno katova:
2
Godina izgradnje:
1900

Dodatne informacije:

Infrastruktura:
potpuna
Faza izgradnje:
dovršeno
Dokumentacija/dozvole:
vlasnički list
Stanje nekretnine:
renovirano
Oprema:
kuhinja, okućnica/vrt, kamin, parking, terasa
Vrsta grijanja:
centralno grijanje
Kvaliteta opreme:
luksuzno
Namještaj:
namješteno

Opis nekretnine

Stara Kamena Kuća Gorski Kotar Fužine Rustikalna

Stara kamena restaurirana kuća sa rustikalnim elementima na 3 etaže.
U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak sa kaminom i kuhinjom, a na katu dvije sobe i kupaonica kao i u potkrovlju. Velika natkrivena terasa od 40 m2 i zatvorenom verandom od 6m2,veliki vanjski kamin i kučica u kamenu od 6 m2 spojena na kuću u kamenu.Sve rađeno od originalnih starih dijelova, ručni rad u svakom detalju.....Okućnica oko 4000m2 građevinskog zemljišta.. Iza kuće temelji za dogradnju 11x4 metra i nogostupom okolo kuče širine 1 metar. Vanjski stol i klupe,vanjski kamin ,uređeni parking. Sa tri strane kuća ograđena kamenim zidom ,a sa četvrte strane drvenom ogradom.
Do mora za kupanje 15 minuta autom bez semafora i gužve,Rijeka,otok Krk(zračna luka),Crikvenica na 3o minuta,skijališta Platak,Begovo Razdolje,Čabar na 30 minuta,biciklističke staze,3 jezera,2 spilje.paraglajderi,rafting na Kupi,jahanje,planinarske transvezale i domovi,idealno za lov i ribolov,branje gljiva i ljekovitih trava i šumskih plodova, na 850 metara nadmorske visine,izlaz sa autoputa u Vratima na 8 km na autoputu Rijeka-Zagreb..do Zagreba (zračna luka)malo više od 1 sat vožnje..

Oprema

Kompletno namještena kućasa restauriranim starim namještajom i centralnim grijanjem na pelete.

Lokacija nekretnine

Kuća se nalazi 4 kilometra od Fužina prema Rijeci. Do kuće vodi asfaltirani put i javna rasvjeta, a vodovod je upravo u izgradnji.Kuća se nalazi 3oo metara od glavne ceste Bakar-Zlobin-Fužine na nadmorskoj vicini od 850 metara. Na pola sata vožnje dolazi se do Rijeke ( 29 km ), otok Krk ( 20 km ), Crikvenica( 35 km ), Platak ( skijalište 20 km).Izlaz sa autoputa na 8 km ( Vrata ).

Ostalo

Idealno za one koji vole prirodu i provoditi aktivno odmor. Po ljeti do najljepših plaža za 30 minuta a roštiljati i spavati bez klima uređaja u hladu i mirisu crnogorice Gorskog Kotara. U blizini jezero Bajer u Fužinama, do njega Lepenice jezero, a 9 km dalje Lokvarsko jezero. Pokraj Fužina spilja Vrelo i u Lokvama spilja Lokvarka. Okolo prolaze planinarski putevi- transvezale-Tuhobić, Bitoraj, Viševica..itd a i mnogobrojne biciklističke staze.Cijeli kraj je mamac za gljivare i sakupljače ljekovitih trava i šumskih plodova. U izgradnji je adrealinski centar jedini u ovom dijelu Europe, brza cesta za Novi Vinodolski, hoteli....MARKETING