crozilla - nekretnine
HR  |  DE  |  EN
Brzo pretraživanjePratite Crozillu na:
Facebook
Twitter
RSS kanal
Mrav selidbe i prijevozi
Selidbe Mrav

 

 

 

 

 

 

Naša su osnovna djelatnost selidbe i prijevozi.

Nudimo Vam uslugu procjene selidbe u kojoj naš djelatnik na terenu besplatno i bez ikakve obveze utvrđuje sve elemente selidbe i cijenu koštanja.


Naše usluge:


Tijek selidbe:

U dogovoreno vrijeme potrebni djelatnici i odgovarajuće vozilo stižu na dogovorenu adresu. Radnike vodi poslovođa a svi ravnopravno sudjeluju u poslu. Svi zajedno čine ekipu.

Stranka pokazuje poslovođi odmah SVE stvari koje se sele (dakle sav namještaj, sve kutije, sve aparate itd) u SVIM prostorima iz kojih se te stvari sele kako bi poslovođa mogao odrediti pravilan redoslijed utovara. (Svako naknadno dodavanje može zahtijevati preslagivanje već utovarenih stvari u vozilo čime se produžuje trajanje selidbe)


Zaposlenici nose namještaj, ostale stvari i kutije u vozilo. Zaposlenik na vozilu slaže stvari na najprikladniji način i pritom zaštićuje namještaj dekama i pokrivačima priređenim za tu svrhu. Ujedno veže namještaj tako da se ne pomiče u toku vožnje. Stvari se prevoze na odredište. Ako je u pitanju međugradska selidba moguće je da na odredište ne ide čitava ekipa. Na odredištu se treba nalaziti stranka ili njezin predstavnik koji zna kakav razmještaj u novom prostoru se želi.

Zaposlenici iznose stvari iz vozila i prenose ih u predviđene prostorije prema oznakama na namještaju i kutijama ili prema uputama stranke.

 

Vozni park:

  • Kombi (Iveco, nosivosti 1100 kg)
  • Kamion (Mercedes, nosivosti 2500 kg)

Selidbe Mrav

 

 

 

 

 

 


Cijenik


Kontakt

Selidbe Mrav
Badovinčeva 23
10000 Zagreb
Mob: +385/91/524-5592
Mob: +385/99/300-3000
Fax: +385/1/2310-553

Web: www.mrav.hr

 

automotozilla.com
marketing