crozilla - nekretnine
HR  |  DE  |  EN
Brzo pretraživanjePratite Crozillu na:
Facebook
Twitter
RSS kanal
Turistički objekti najopremljeniji u Zadarskoj i Splitsko-dalmatinskoj županiji
Najopremljeniji turistički objekti

Objekti na području Primorsko-goranske županije najviše su otvoreni za osobe s invaliditetom i goste s kućnim ljubimcima, Ličko-senjska županija nudi najveći broj objekata s pogledom na more, a Dubrovčani u najvećoj mjeri pružaju pristup internetu!

Zadarska županija bilježi najveći porast u broju ponuđenih nekretnina na najam budući da se više od 1/4 od ukupne ponude odnosi na turističke objekte upravo u toj županiji, dok se najmanje turističkih kapaciteta nalazi na području Ličko-senjske županije.

U Primorsko-goranskoj i Istarskoj županiji zamjećuje se kako objekti nisu u prevelikoj mjeri opremljeni klima uređajima, dok se u županijama koje su južnije pozicionirane taj udio povećava. Posebno se ističe Primorsko-goranska županija koja ima najveći udio objekata koji su prilagođeni osobama s invaliditetom i upravo su na području ove županije najotvoreniji za dovođenje kućnih ljubimaca.

Dubrovačko-neretvanska županija je županija u kojoj većina (više 4/5) objekata ima klima uređaje i koja gostima pruža najveći broj internetskih priključaka – čak 19%. Ukoliko se uzme u obzir činjenica da mnoge osobe moraju biti dostupne tvrtkama zbog prirode svog posla, da žele biti informirane o aktualnim događanjima i činjenici da uvijek postoji mogućnost loših vremenskih uvjeta, nadajmo se da će sve osobe koje se bave iznajmljivanjem turističkih objekata biti svjesne koliko će osiguravanjem pristupa internetu biti u boljoj poziciji od iznajmljivača koji takav priključak nemaju.

U ukupnoj ponudi se posebice izdvajaju Zadarska i Splitsko-dalmatinska županija koje u postotku većem od 40% gostima osiguravaju klima uređaj, pogled na more, satelitski tv priključak i parkirno mjesto. Generalno gledajući, među najopremljenijim županijama su Zadarska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija.


automotozilla.com
marketing