crozilla - nekretnine
HR  |  DE  |  EN
Brzo pretraživanjePratite Crozillu na:
Facebook
Twitter
RSS kanal
Jednostavni blagdanski ukrasi za dom

Nemate vremena ukrašavati kuću za blagdane? Ne brinite. Sa osnovnim blagdanskim ukrasima i svakodnevnim detaljima u trenu pripremite dom za goste. Sve što trebate su osnovne stvari. Svijećnjake, čaše različitih dimenzija i oblika, svijeće, kuglice i ukrase za bor, zelenilo, češere.

 


Elegantni stakleni ukrasi

Lijepom staklarijom na odličan način možete ukrasiti dom u zadnji čas. Male ukrasne kuglice izgledaju elegantno na božićnom stolu kada ih stavite u staklene posude. Ne ograničavajte se samo na čaše za vino. Čaše za pivo, martini, staklene zdjele, sve to čini odličan alat za ukrase.


imgsizer.aspx.jpg

Ukras na vratima.

Niste stigli kupiti vijenac ili sličan ukras za vrata svog doma? Ne očajavajte. Prekopajte po ormaru i nađite neku zgodnu torbicu ili platnenu vrećicu. Upotrijebite ukrasnu vrpcu, kuglice za bor ili neki zgodan ukras i zelenilo. Sve to lijepo posložite kao na slici i zgodan detalj za vrata je gotov.


imrf333sizer.aspx.jpg

Ukras za stol

Pripremite sezonski aranžman za stol uz pomoć stvari koje već imate u kuhinji. Potrebno vam je nekoliko keramičkih zdjelica različitih veličina. Poslažite ih na kat, a između svake zdjelice stavite šalicu kako bi ih razdvojili. Jednu popunite zelenilom, grančicama bora i slično, drugu i zadnju kuglicama za bor u dvije boje koje vam odgovaraju uz ostatak interijera, a onu u sredini mješavinom žirova, lješnjaka i slično kako bi napravili kontrast.


i4444mgsize.jpg

Kugle za bor

Dekoriranje nikad nije bilo lakše. Za početak izaberite raznovrsne kuglice za bor u različitim veličinama. Svakako se odlučite za neku shemu boja i držite se toga, kako dekor ne bi bio previše nakićen. Male kuglice će se divno uklopiti u čašu za martini ili vino. Za dodatni efekt u čašu stavite malo zelenila.


imgsizer.hhspx.jpg
Izvor: BudiIN
automotozilla.com
marketing