crozilla - nekretnine
HR  |  DE  |  EN
Brzo pretraživanjePratite Crozillu na:
Facebook
Twitter
RSS kanal
Najljepše uskršnje dekoracije
Korizma je započela, a dani do Uskrsa polako se odbrojavaju. Dani su sve duži, priroda je sve šarenija, a sunčeve zrake sve snažnije. Priroda govori da je Uskrs blizu, stoga je vrijeme da i dekoracijama svoga doma učinite korak prema najvećem blagdanu.Ukrasite dom cvijećem


Svoj dom tijekom cijele godine možete dekorirati cvijećem, a proljeće je najpovoljnije razdoblje za to.
Uberite tulipane ili zumbule iz vrta, a njihovu vazu ili teglicu obložite granama i dobiti ćete prekrasno gnijezdo iz kojeg "raste" cvijeće.
Ukoliko nemate volje ili vremena za izradu gnijezda, gotovo  jednako dobar efekt dobiti ćete ukoliko teglicu cvijeća stavite u običnu košaru te ju ukrasite pisanicama.


cvijece.jpg

Gnijezdo

Vaše su pisanice iz godine u godinu u istim košaricama? Vrijeme je da i to promjenimo! Izadite (ili kupite) gnijezdašca u kojima će pisanice blistati u punom sjaju.


gnijezdo.jpg

Košarice

Odlučite li se za pisanice u "standardnim" košaricama, evo nekoliko savjeta kako da i njih učinite zanimljivima.
Na dno košarice stavite umjetnu travu, a na nju dodajte nekoliko pisanica. Potrudite se da pisanice budu u istom tonu kao i sama košarica.


kosarice.jpg

Zelenilo

Dom ukrasite zelenilom. Obična jaja stavite u teglicu sa cvijećem i dobiti ćete odličnu blagdansku dekoraciju.


pisanice&cvijece.jpg

Grančice

Izađite iz kuće i sa prvog stabla koje vam se svidi uberite grančice koje ćete ukrasiti pisanicama - može li biti jednostavnije od ovoga?

grane.jpg

Fotografije: www.marthastewart.com
automotozilla.com
marketing